Info

Selamat, Berkesan dan Mesra Alam
Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa sahaja. Kami melakukannya dengan membuat produk semulajadi yang begitu luar biasa. Apabila anda memilih Shaklee, anda akan tahu tiga perkara yang benar: *Sentiasa Selamat *Sentiasa Berfungsi *Sentiasa Mesra Alam
Breaking News
Loading...
Wednesday, 5 November 2014


Oste

Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrix mempunyai formula yang unik, diperbuat daripada mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati. Ia mengandungi Kalsium, Magnesium, Fosforus dan Vitamin D, Zinc, Kuprum, Manganes, dan Boron. Kajian telah membuktikan suplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.


Manfaat Utama Ostematrix Shaklee:


Menguatkan tulang - Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf, tulang retak, osteomalacia, kuku rapuh. ekzema, kekejangan, gusi berdarah dan memekatkan darah.

Memperbiki kekajangan dan kebas-kebas - Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.

Meringankan stress - Mengimbangi tekanan darah, memelihars denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Ia juga memperbaiki dperesi, perubahan emosi, sakit kepala dan pitam.

Memperbaiki masalah haid - Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium harian serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.

Pengalkalian tubuh - Kalsium adalah mineral alkalin, dan ia berkesan memastikan imbangan pH tubuh, menghalang obesiti di waktu tua, meyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.

Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik

Bagaimana memilih kalsium terbaik?

  • Pilih produk kalisum yang mengandungi vitamin D dan magnesium.
  • Elakkan produk yang dibuat dari tulang dan dolomite untuk menggelak keracunan plumbum.
  • Elakkan mineral chelated kerana proses tersebut boleh menyebabkan tubuh menyerap logam berat tercemar dan toksin dalam proses menyerap mineral.
  • Semestinya Ostematrix Shaklee.


Saya sangat2 mencadangkan pengambilan OSteMatrix setiap hari kerana setiap hari kalsium dalam badan kita akan hilang. Jadi sangatlah penting untuk kita kembalikan semula kalsium yang hilang itu.

Jangan segan2..sila hubungi saya :: 013 813 7980 untuk pengeposan segera ke pintu rumah anda..
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

DOA KAMI

"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia.

"
Ya Allah permudahkanlah dan lancarkanlah segala urusan ku, urusan suamiku, urusan anak2ku, urusan teman2ku dan urusan semua umat di muka bumi ini,

Ya Allah. Amin Ya Rabbal A'lamin...

Salam Sayang Dari Ummi Hanami

 
Toggle Footer